ADVERTEREN

Yesidoo brengt verloofde koppels in contact met jou

Heb jij een bedrijf dat actief is in de huwelijkssector? En wil jij aan een gunstig tarief en op een makkelijke wijze veel verloofde koppels bereiken? Word dan ook officiële huwelijksleverancier bij Yesidoo en krijg jouw eigen bedrijfspagina met de belangrijkste contactinfo.

What’s in it for you?

EEN PROFESSIONELE BEDRIJFSPAGINA

Zodra je bent ingeschreven, creëren we een professionele bedrijfspagina voor jouw bedrijf. Jij bepaalt mee de inhoud die wij op deze pagina over jouw bedrijf plaatsen. Dit doe je door de info aan te leveren, die wij dan herschrijven tot een wervende tekst. We voorzien standaard ook ruimte voor klantreviews, waardoor jouw bedrijf nog meer de aandacht zal trekken van de koppels. Via de contactgegevens kunnen geïnteresseerde koppels makkelijk en snel contact met jullie opnemen.

EXCLUSIVITEIT

Bij Yesidoo laten we niet eender welke leverancier toe, maar streven we naar een maximum aantal leveranciers per provincie. Zo krijg jij meer kans om eruit te springen en de aandacht te trekken van de koppels.

VISIBILITEIT

Yesidoo plaatst gerichte advertenties op Google die ook jouw bedrijf in de spotlight plaatsen. We hebben een uitstekende kennis van Google en alles daarrond zodat jij mee kan genieten van de voordelen en van een goede visibiliteit voor jouw bedrijf.

HOGERE RANKING

Naast de advertenties voegt Yesidoo in elk artikel op de site backlinks toe naar de leveranciers in kwestie. Via deze backlinks scoort jouw bedrijf ook beter in Google en kom je dus hoger in de rankings. Een win-win voor Yesidoo én jullie!

Wil jij met jouw bedrijf graag blinken op Yesidoo en zo koppels overtuigen van jouw diensten? Vraag hier meer info!