Project Description

TER HEYDE

Feestzaal / Ter Heyde

Info

Feestzaal Ter Heyde brengt de smaken uit de natuur in hun puurheid en eenvoud, en dit op een eigentijdse en creatieve manier. Om dit te bereiken, starten zij met verse en kwaliteitsvolle basisproducten en besteden ze veel aandacht aan de bereidingswijze en presentatie. Wil u hun keuken graag proeven? Dit kan tijdens een van hun maandelijkse evenementen. Hou hiervoor zeker hun website en sociale media in de gaten.

Een huwelijk, babyborrel of jubileum, steeds zorgen ze bij feestzaal Ter Heyde voor een aangename en attentvolle bediening, zodat elke gast ten volle kan genieten.

Plannen uitwerken en organiseren is hun passie. Jouw event tot in het kleinste detail voorbereiden, zodat de dag zelf alles vlot en naar wens verloopt, is wat zij het liefst doen. Wat jouw wensen en verlangens ook mogen zijn, zij laten ze uitkomen!

Wat betreft facturatie is eenvoud de hoofdzaak. Een duidelijk overzicht van de kosten, prijzen vermeld inclusief btw, en geen verdoken extra kosten. Zo garanderen zij al vanaf de eerste offerteopmaak een goed overzicht van de totaalkost.

Contact

Ter Heyde
Kesterweg 35
1755 Gooik

www.terheyde.com

Deel deze pagina ...