OVER ONS

Verliefd, verloofd, getrouwd … Ook wij gingen jullie voor! Door onze eigen (beroeps)ervaringen weten we bij Yesidoo waar koppels naar op zoek zijn voor hun speciale dag. Zo ontstond het idee voor dit platform waarbij alle huwelijksleveranciers op een handige en overzichtelijke manier gebundeld worden. We stellen onszelf even voor.

Elena

ELENA

In een vorig leven was Elena advocate. Een wereld met veel negativiteit die ze graag wilde inruilen voor iets positiefs. Aangezien haar echtgenoot Chris al enkele jaren als fotograaf in de huwelijkssector zat, was de keuze snel gemaakt: Elena wilde iets voor bruidsparen betekenen en ze helpen bij het vinden van betrouwbare huwelijksleveranciers. Zo ontstond het idee van Yesidoo.

Bij Yesidoo neemt Elena de dagdagelijkse leiding voor haar rekening: het verzorgen van de administratie, contacten onderhouden met leveranciers, het beheren van de social media, en de website up-to-date houden.

Chris

CHRIS

Doorheen de jaren heeft Chris al heel wat ervaring opgebouwd als huwelijksfotograaf. Hierdoor werkte hij telkens nauw samen met de verloofde koppels en weet hij dus als geen ander wat koppels verwachten van hun huwelijksleveranciers.

Chris zorgt bij Yesidoo voor het up-and-running houden van de website, plant en plaatst advertenties om de leveranciers in de kijker te zetten, en zorgt ervoor dat koppels hun weg makkelijk vinden naar Yesidoo.