Project Description

MOMENTUM PHOTOGRAPHERS

Trouwfotograaf / Momentum Photographers

Info

Wist je dat ‘Momentum’ Latijn is voor ‘Moment’?

En laat ‘Moment’ nu net een heel belangrijk woord zijn voor Momentum Photographers. Want het leven bestaat uit een aaneenschakeling van ‘momenten’, en er zijn er enkele heel belangrijke waar zij uiteraard graag bij zijn! Hun huwelijksfotografie vloeit voort uit een passie, de passie om echte en natuurlijke foto’s te maken, geen geposeerde foto’s, geen gemaakte lach, maar ‘ECHTE momenten’.
Want ‘ECHTE momenten’, dat zijn spontane huwelijksfoto’s.

Uiteraard maakt Momentum Photographers ook graag mooie & creatieve portretten waar zij jullie op laten schitteren, maar hun focus ligt op het vastleggen van niet-geposeerde momenten en onopvallend aanwezig zijn.

Momentum Photographers zorgt vanaf het eerste contact voor een persoonlijke aanpak: tarieven op maat van jullie dag, de passie om jullie te laten schitteren en de nodige gesprekken met jullie fotografen.

Het liefst staat Momentum Photographers er met twee om jullie dag vast te leggen. Maar je kan hen uiteraard ook alleen boeken. Alle andere vragen leggen zij graag uit tijdens een vrijblijvend gesprek.

Klantreviews

“Gaetan gaat telkens voor het perfecte shot , het maakt hem niet uit welke pose hij hiervoor moet aannemen of hoeveel muggen hij hiervoor moet trotseren, als dat shot maar ‘TOP’ is. Zeer gedreven, professioneel en enorm creatief; Gaetan is een topper met het hart op de juiste plaats. Zijn foto’s vertellen verhalen zonder woorden, dat is een kunst.”

Anne-Lien & Nick

“We hadden nooit verwacht dat de foto’s die Chris afleverde, zo een intense impact hadden. De prachtige exemplaren die wij te zien kregen overstegen onze verwachtingen en behoren tot de mooiste herinneringen aan ons huwelijksfeest.”

Rosalie & Sven

“Wij hebben onze huwelijksdag door Ben laten vastleggen. Wij hebben Ben leren kennen als een zeer flexibele en aangename man met een ongelofelijke passie voor het vastleggen van momenten en verhalen. In ons kennismakend gesprek hadden we direct een klik en we zijn heel blij dat we ervoor gekozen hebben hem onze foto’s te laten maken. Even in de bosjes kruipen of in hoog gras gaan liggen om de perfecte foto te maken? Geen probleem! Dat heeft hij er graag voor over. Tijdens het feest hebben we hem niet opgemerkt, maar toch had hij een fantastisch snapshot van elk belangrijk moment. Dát is een kunst. Kortom, wij kunnen Ben heel graag aanbevelen om uw belangrijke momenten mét speciale toets vast te leggen.”

Karen & Johannes

Contact

Momentum Photographers
Winkelhaakstraat 26
2950 Kapellen

www.momentum-photographers.be

Deel deze pagina ...