Project Description

DAVID WAGELMANS PHOTOGRAPHY

Trouwfotograaf / David Wagelmans Photography

Info

Wat fotografie betreft houdt David van een tijdloze elegante en romantische stijl, afgewerkt met een moody kantje. Op jullie huwelijk houdt hij zich zoveel mogelijk afzijdig en legt jullie dag vast als een mooi verhaal.

Klantreviews

“Het was een zeer aangename samenwerking met David. Hij stelt je op je gemak tijdens de fotoshoot, laat je ding doen en geeft handige tips waar nodig. Wat we heel erg appreciëren is dat hij tijdens onze trouw zelf niet opvallend aanwezig was, maar toch elk moment prachtig op beeld vastlegde. Enorm oog voor detail, van dingen die je zelf tijdens je dag niet gezien hebt, maar achteraf kan van meegenieten! Ook tijdens onze love shoot opnieuw een zeer aangename samenwerking! Professionaliteit +++. Als we onze trouw opnieuw moesten plannen zou David sowieso een van onze vaste waardes zijn om de perfecte dag te creëren! Een echte aanrader!”

Line & Zeno

“Mochten we 5+ hebben kunnen geven, hadden we dat zeker gedaan! Vanaf het moment dat we de website van David bezochten, wisten we dat we de juiste persoon voor ons gevonden hadden. Wij staan allebei niet graag voor de lens, maar David heeft ervoor kunnen zorgen dat we ons allebei comfortabel voelden. David is dan ook een heel vriendelijk, humoristisch, sociaal, gedreven en een zacht persoon. Je voelt je meteen op je gemak bij hem. Ook was niets voor hem te veel! De meest geweldige ideeën stelt hij voor en probeert hij uit. Wij hebben dankzij David herinneringen die niemand voor ons zo perfect had kunnen vastleggen. Dank je wel dus, David! Tot in de toekomst ;)”

Lotte & Jonas

“WAW David, wat een geweldig mooie fotoreportage! Zo puur, zo romantisch. Echte gevoelsfoto’s. We zijn heel blij. Dikke, dikke MERCI! We beloven plechtig dat we je volgende keer niet meer zo ver gaan laten rijden, zo vroeg zullen doen opstaan en zo weinig Pepsi Max zullen hebben … We zijn (zo mogelijk) nóg blijer met onze keuze voor jou als trouwfotograaf …”

Kato & Wouter

“We hebben het geluk gehad om David als fotograaf voor ons huwelijk te kunnen hebben in februari. Een geluk inderdaad, want al het contact verloopt op ZO een aangename, ontspannen manier en het resultaat is gewoonweg prachtig. Hoe onze foto’s gepresenteerd werden in de verschillende vormen, was echt de kers op de taart. David heeft een heel mooie stijl in zijn foto’s en dat wordt ook doorgetrokken tot het eindresultaat. Een absolute aanrader!!”

Helen & Marijn

“Vanaf de loveshoot tot aan de trouw was er een instant klik! David toverde onze dag om in ware parels. Bedankt om ons nog meer te laten nagenieten!”

Sophie & Steven

Contact

David Wagelmans Photography
Amandinaweg 103
3540 Herk-de-Stad

www.davidwagelmansphotography.com

Deel deze pagina ...