Project Description

CHRIS LEUNEN PHOTOGRAPHY

Trouwfotograaf / Chris Leunen Photography

Info

De passie van Chris is het vastleggen van momenten die later pas werkelijk betekenis krijgen. Of het nu een huwelijk, een day-in-the-life of een familieshoot is. Zijn huwelijksfotografie werd ondertussen al enkele keren bekroond met een internationale award, maar de grootste voldoening krijgt hij nog steeds wanneer hij je kan verrassen met unieke en tijdloze beelden.

Klantreviews

“Chris is een fotograaf die ervoor zorgt dat je jezelf helemaal op je gemak voelt tijdens de shoot. Het resultaat is prachtig en je mag er zeker van zijn dat je op je mooist bent vastgelegd op beeld. Vakmanschap!”

Anne & Kevin

“We hadden nooit verwacht dat de foto’s die Chris afleverde, zo een intense impact hadden. De prachtige exemplaren die wij te zien kregen overstegen onze verwachtingen en behoren tot de mooiste herinneringen aan ons huwelijksfeest.”

Rosalie & Sven

“Al onze gasten waren het erover eens: wat een toegewijde fotograaf hadden wij wel niet! En ook erna, eigenlijk tot op vandaag nog, kregen en krijgen we alleen maar complimenten over onze trouwfoto’s. En terecht!”

Sofie & Tim

Contact

Chris Leunen Photography
Ruytershoevelaan 21
3803 Sint-Truiden

www.chrisleunenphotography.be

Deel deze pagina ...