Project Description

VEDETTE CLAUDETTE

Wedding planner / Vedette Claudette

Info

Bij Vedette Claudette vertalen ze jullie love story in een uniek en persoonlijk trouwfeest, volledig op maat van wie jullie zijn en wat jullie verwachten!

Na jaren ervaring in het organiseren van grote evenementen beslisten Aude en Clint om hun toe te spitsen op het organiseren en stylen van persoonlijke en unieke trouwfeesten. Zij vertrekken hier steeds vanuit jullie persoonlijke verhaal en bouwen hier een ervaring rond die volledig aansluit bij jullie stijl. Een modern feest op een rooftop in de stad, een backyard wedding in een gezellige sailcloth tent, een organic wedding in een botanische serre, een industrial wedding in een oude fabriek … geen concept is hen te gek. Zolang het maar aansluit bij wie jullie zijn! Hun métier zit ‘m dus niet alleen in de detailgerichte planning en persoonlijke aanpak, maar ook in de unieke styling. Ze beschikken trouwens over een eigen atelier waar ze zelf decoratiestukken ontwerpen en vervaardigen. Last but definetely not least: ze vinden de aanloop naar jullie huwelijksfeest even belangrijk als het feest zelf! Good vibes only dus! Met Vedette Claudette kies je voor zeker zijn van jullie keuzes, een wauw-factor door de styling en stressloos genieten van de voorbereiding en jullie grote dag.

Klantreviews

“Wij hebben last minute een beroep gedaan op Aude om ons kerkelijk huwelijk in goede banen te leiden en te stylen. Wij zijn heel blij dat we haar nog hebben kunnen strikken gezien de corona-regeling van week tot week veranderde. Aude kon snel schakelen, dacht goed mee met ons en hield tot op het laatste moment rekening met verschillende scenario’s. Ze heeft de kerk prachtig aangekleed en zorgde ervoor dat wij ons 100% hebben kunnen ontspannen op de dag zelf. Coronaproof wedding plannen kan je dus met een gerust hart overlaten aan Vedette Claudette!”

Charlotte & Rik

“Wat was Vedette Claudette een geschenk tijdens het (corona)jaar waarin wij in het huwelijksbootje stapten! Niet alleen heeft Aude alles tot in de puntjes geregeld voor onze mooiste dag (bloemen, styling, uitnodigingen, muziek, ceremonie, etc.). Ook was zij een luisterend oor voor alles wat ons hartje begeerde en sprak zij ons moed in. Geen enkele aanpassing/wijziging was te veel en haar creativiteit en positivisme maakt van haar, naar onze mening, een ge-wel-dige weddingplanner. Absoluut een aanrader!”

Maxime & Hans

Contact

Vedette Claudette
Indiestraat 35
2000 Antwerpen

www.vedetteclaudette.com

Deel deze pagina ...