Project Description

PHAEST

Info

Eén van de mooiste dagen in jullie leven staat voor de deur! Je eigen bruiloft organiseren is een geweldige ervaring en Phaedra is met alle plezier jullie gids bij het creëren van een persoonlijk huwelijk met unieke stijl.

Phaedra is een enthousiaste wedding planner die staat te popelen om je mee te nemen in de trouwwereld! Zij houdt van het creëren van momenten, groot of klein. Jullie huwelijk is zo’n moment, waarbij jullie liefde voor elkaar centraal staat.

Haar werkwijze? Die is eenvoudig & helemaal op jouw maat! Nood aan een totaalpakket of wil je juist hier en daar zelf aan de slag? Phaedra zorgt voor een duidelijke structuur zodat ook de voorbereiding helemaal bij jullie past!

Make it simple – make it memorable – Dat is haar leuze.

Niet alleen zorgt Phaedra voor een voorbereiding én een huwelijksdag om van te genieten, zij wil ook met jou tot de essentie komen. Vieren met elkaar, herinneringen maken en momenten beleven. Zij steekt het in een mooi en stijlvol jasje, dat helemaal ‘jullie’ uitstraalt. En ook hier – Phaedra maakt het memorabel met net genoeg elementen. Niet te veel, niet te weinig, juist genoeg.

Klantreviews

“We hebben een inspiratiegesprek met Phaedra gehad en ze bezorgde ons achteraf een superhandige checklist. Phaedra is een vlotte en sympathieke madam, die vlot meedenkt over je plannen. Wij hadden niet veel of juist te veel ideeën over onze grote dag, maar op een dikke twee uur is Phaedra er in geslaagd alle belangrijke dingen op een rijtje te zetten, ideeën en leveranciers te suggereren en handig samen te vatten in een mooie checklist. We kregen helemaal goesting om erin te vliegen met de planning van ons feest!

Heel erg bedankt voor de ideeën en namen die je ons bezorgde, maar vooral voor de structuur en de kickstart die je aan ons trouwfeest gaf!”

Jasmien & Leander

“Zowel in de voorbereidende gesprekken als op de trouwdag zelf, was Phaedra heel rustig, vriendelijk en aanspreekbaar. Zij heeft vanaf de eerste minuut alles op rolletjes doen lopen, zonder dat wij hier zelf veel van gemerkt hebben. Dankzij Phaedra moesten wij ons niet bekommeren om spullen die mee moesten van A naar B, om het tijdsschema… Eén woord: TOP!”

Sien & Joris

“Phaedra heeft alles zo vlot laten verlopen en heeft dingen geregeld waarvan ik niet eens doorhad dat ze geregeld moesten worden :) ze had alles onder controle en was zelf zeer kalm, rustgevend en professioneel. Onze verwachtingen zijn zelfs meermaals overtroffen. Phaedra heeft zoveel tijd en effort in onze trouw gestoken en is echt een enorme meerwaarde geweest.”

Stefanie & Thomas

“Jouw hulp om onze stormvloed aan ideeën te stroomlijnen was echt nodig. Ook onze getuigen hebben veel gehad aan jou om enkele verrassingen voor te bereiden voor ons. Mede dankzij jou hadden we een fantastische dag. Alles was mooi ingekleed en achteraf netjes opgeruimd. Dus ook geen stress na de ceremonie.”

Liesbeth & Dieter

“Je bleef ten allen tijde rustig en kalm. Je was altijd goed voorbereid. Je hebt geholpen als een vriendin en je hebt er ook voor gezorgd dat er knopen doorgehakt werden. We gingen gerust onze trouwdag tegemoet omdat jij alles geregeld had. Je hebt echt aan alles gedacht – zelfs aan water en koekjes voor in de auto onderweg!”

Sabrina & Diether

Contact

Phaest
Stationsstraat 147
3110 Rotselaar

www.phaest.be

Deel deze pagina ...